ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΟΥ;

Η προσεκτική φροντίδα του νέου σου τατουάζ θα βοηθήσει να θεραπευτεί το δέρμα σου ενώ παράλληλα φροντίζει να μείνει αναλλοίωτο το χρώμα του. Διατήρησε τον επίδεσμο ή τη μεμβράνη για όσες ώρες κρίνει ο artist απαραίτητο και μετά βγάλε την προσεκτικά, καθάρισε το τατουάζ σου με το TATTOO FOAM SOAP by SKINTATTOOCARE, το οποίο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, χωρίς να βάλεις νερό και ταμπονάρισέ το απαλά για να στεγνώσει.
Διατηρώντας το δέρμα σου συνεχώς ενυδατωμένο και καθαρό, αποφεύγοντας τον ήλιο και προσέχοντας να μην χτυπήσεις ή ξύσεις το σημείο του τατουάζ, το τατουάζ σου θα θεραπευτεί τέλεια.

Καταλαβαίνουμε ωστόσο ότι είναι δύσκολο, τουλάχιστον στην χώρα μας, να αποφύγεις τον ήλιο για αυτό προτείνεται από τους ειδικούς το αντηλιακό TATTOO SUNSCREEN SPF 50, αδιάβροχο με έξι φίλτρα για να προστατεύει το τατουάζ σου από τον ήλιο και τη θάλασσα!


ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΟΥ ΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΑ


Άφησε τον επίδεσμο ή τη μεμβράνη για 2-3 ώρες. Όταν τελειώσει το τατουάζ σου ο tattoo artist θα καθαρίσει την περιοχή, θα σου βάλει την ADVANCED HEALING CREAMFOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE και θα καλύψει το τατουάζ σου με επίδεσμο ή μεμβράνη. Όταν φύγεις από το tattoo studio αντιστάσου στην επιθυμία να ανοίξεις τον επίδεσμο ή τη μεμβράνη. Ο σκοπός της κάλυψης του τατουάζ είναι να σε προστατέψει από τη βρωμιά και τη μόλυνση. Γι αυτό πρέπει να το αφήσεις για περισσότερο από 3 ώρες πριν το βγάλεις.
Επειδή διαφορετικοί καλλιτέχνες τατουάζ έχουν διαφορετικές μεθόδους τυλίγματος νέων τατουάζ, ρώτησε τον καλλιτέχνη τατουάζ σου πότε σου προτείνει να αφαιρέσεις τον επίδεσμο. Ορισμένοι καλλιτέχνες ενδέχεται να μην τυλίγουν καθόλου το τατουάζ, ανάλογα με τα προϊόντα και την τεχνική που χρησιμοποιούν.
Εάν αφήσεις τον επίδεσμο περισσότερο από ό, τι προτείνει ο καλλιτέχνης, είσαι πιο επιρρεπής σε μόλυνση και το μελάνι μπορεί να διαχυθεί.
Πλύνε τα χέρια σου πριν αφαιρέσεις προσεκτικά τον επίδεσμο/μεμβράνη. Το πλύσιμο των χεριών σου εκ των προτέρων θα αποτρέψει τη μόλυνση του τατουάζ σου όταν το αγγίξεις. Για να αφαιρέσεις τον επίδεσμο πιο εύκολα, μπορείς να βάλεις ζεστό νερό σε αυτό για να αποφύγεις την κόλληση του επιδέσμου στο δέρμα σου. Τράβηξε τον επίδεσμο αργά και προσεκτικά, ώστε να μην καταστρέψεις το νέο τατουάζ σου.


Πλύνε το τατουάζ σου με τον αντιβακτηριακό αφρό TATTOO FOAM SOAP by SKINTATTOOCARE χωρίς να ρίξεις νερό πάνω στο τατουάζ και τρίψε απαλά το τατουάζ με τα δάχτυλά σου, αφαιρώντας όλα τα ίχνη αίματος, πλάσματος ή μελανιού. Μην χρησιμοποιείς πανί ή σφουγγάρι για να καθαρίσεις το τατουάζ, καθώς μπορεί να έχει μικρόβια. Συνέχισε να καθαρίζεις το τατουάζ σου μόνο με τον αφρό μέχρι να επουλωθεί τελείως.
Απόφυγε να βάλεις το τατουάζ σου κάτω από τη βρύση. Η επαφή με το νερό θα κάνει κακό στο τατουάζ σου και θα καθυστερήσει την επούλωσή του.
Άφησε το τατουάζ σου να στεγνώσει στον αέρα ή στέγνωσέ το με μια καθαρή χάρτινη πετσέτα. Ενώ είναι καλύτερο να αφήσεις το δέρμα σου να στεγνώσει στον αέρα μετά τον καθαρισμό του τατουάζ, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μια καθαρή, στεγνή χαρτοπετσέτα για να σκουπίσεις απαλά το τατουάζ μέχρι να στεγνώσει. Απόφυγε να τρίψεις το τατουάζ με τη χαρτοπετσέτα για να αποφύγεις τον ερεθισμό του δέρματός σου.
Οι υφασμάτινες πετσέτες μπορεί να ερεθίσουν το τατουάζ σου ή να αφήσουν κολλημένα μικρά κομμάτια χνουδιού, γι ‘αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς μόνο μια χάρτινη πετσέτα


Άλειψε την ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE η οποία με εντελώς φυσικά συστατικά και πρωτοποριακή σύνθεση, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα σου και επιταχύνει τη θεραπεία του τατουάζ σου. Μόλις το τατουάζ σου στεγνώσει πλήρως, άπλωσε λίγη ποσότητα από την ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE στο τατουάζ. Βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις μόνο ένα λεπτό στρώμα και άλειψε το απαλά μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα. Η ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE απορροφάται αμέσως και δεν λεκιάζει τα ρούχα. Αφήνει ένα λεπτό αόρατο προστατευτικό φίλμ στο δέρμα σου ενώ παράλληλα δρά εντατικά για την επιτάχυνση της επούλωσης του τατουάζ σου.

Μην χρησιμοποιείς οποιαδήποτε αλοιφή για την επούλωση του τατουάζ σου. Το δέρμα σου, μετά το τατουάζ έχει ανάγκη από ειδικά προιόντα, σχεδιασμένα μόνο για αυτό το σκοπό. Η ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE είναι προιόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης. Επουλώνει το δέρμα σου ταχύτατα και προστατεύει το τατουάζ σου με φυσικό τρόπο. • Μην χρησιμοποιείς προϊόντα με βάση το πετρέλαιο, όπως βαζελίνη, καθώς αυτά είναι πολύ βαριά και ενδέχεται να φράξουν τους πόρους.
Μόλις το τατουάζ σου είναι καθαρό και ενυδατωμένο, απόφυγε να το ξανατυλίξεις με πετσέτα για στέγνωμα.
Άκουσε τις συμβουλές του tattoo artist. Ο tattoo artist θα σου εξηγήσει πώς πρέπει να φροντίζεις το τατουάζ σου αμέσως μετά το “χτύπημα”, οπότε προσπάθησε να ακολουθήσεις τις οδηγίες του. Ο τρόπος με τον οποίο τυλίγει το τατουάζ σου μπορεί να είναι διαφορετικός από άλλους καλλιτέχνες τατουάζ, γι ‘αυτό πάρε τις συμβουλές που σου δίνει στα σοβαρά για να διασφαλίσεις ότι το τατουάζ σου θα θεραπευτεί σωστά.
Γράψε τις οδηγίες που σου δίνει σε ένα κομμάτι χαρτί ή πληκτρολόγησε τις στο τηλέφωνό σου, ώστε να μην τις ξεχάσεις.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ

Πλένε και ενυδάτωνε το τατουάζ σου καθημερινά έως ότου εξαφανιστούν τα ξεφλουδίσματα ή τα κακάδια. Θα πρέπει να συνεχίσεις να πλένεις το τατουάζ σου 2-3 φορές την ημέρα με TATTOO FOAM SOAP by SKINTATTOOCARE μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 10 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του τατουάζ.
Ενώ η ενυδάτωση είναι σημαντική, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα από τη ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE – ένα λεπτό στρώμα είναι το μόνο που χρειάζεσαι.
Συνέχισε να χρησιμοποιείς τον αφρό TATTOO FOAM SOAP by SKINTATTOOCARE για να διατηρείς καθαρό το τατουάζ σου.
Απόφυγε το ξύσιμο στο τατουάζ σου. Καθώς θεραπεύεται, το τατουάζ σου θα αρχίσει να ξεφλουδίζει, κάτι που είναι φυσιολογικό. Αφησε τις πέτσες να στεγνώσουν και να πέσουν από μόνες τους και μην επιταχύνεις τη διαδικασία ξύνοντας ή μαδώντας το δέρμα σου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το μεγαλύτερο ξεφλούδισμα, γεγονός που μπορεί να αφήσει τρύπες ή κενά σημεία στο τατουάζ.
Συνέχισε να χρησιμοποιείς την ενυδατική αλοιφή ADVANCED HEALING CREAM FOR TATTOOED SKINS by SKINTATTOOCARE για να καταπολεμήσεις τη φαγούρα εάν είναι πρόβλημα.
Κράτησε το τατουάζ σου μακριά από το Ήλιο. Οι σκληρές ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν φουσκάλες στο δέρμα σου και να χαλάνε μερικά από τα χρώματα από το τατουάζ σου. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να διατηρείς το τατουάζ σου καλυμμένο και μακριά από τον Ήλιο για τουλάχιστον 3 έως 4 εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί η επούλωση.
Μόλις το τατουάζ σου επουλωθεί, πρέπει να φοράς το ειδικό αντηλιακό TATTOO SUNSCREEN SPF 50+ by SKINTATTOOCARE για να αποφύγεις το ξεθώριασμα του τατουάζ.
Απόφυγε να μουλιάζεις το τατουάζ στο νερό. Μέχρι να επουλωθεί πλήρως το τατουάζ σου, μην κολυμπάς σε πισίνα ή στη θάλασσα. Απόφυγε επίσης να μουλιάζεις στην μπανιέρα. Η έκθεση του τατουάζ σου σε άφθονο νερό μπορεί να τραβήξει το μελάνι από το δέρμα σου και να προκαλέσει ζημιά στα σχέδια και τα χρώματα του τατουάζ. Το νερό μπορεί επίσης να μεταφέρει βρωμιά, βακτήρια ή άλλες χημικές ουσίες που μπορούν να μολύνουν το τατουάζ σου.
Μπορείς να συνεχίσεις αυτές τις δραστηριότητές σου μόλις το τατουάζ σου επουλωθεί, αλλά προς το παρόν πρέπει να καθαρίζεις το τατουάζ σου μόνο με τον αντιβακτηριδιακό αφρό TATTOO FOAM SOAP by SKINTATTOOCARE και να αποφεύγεις την επαφή του τατουάζ με το νερό.
Φόρεσε καθαρά, χαλαρά ρούχα για να αποφύγεις τον ερεθισμό του τατουάζ σου. Προσπάθησε να μην φοράς στενά ή εφαρμοστά ρούχα στην περιοχή με το νέο τατουάζ σου, ειδικά στην αρχή. Καθώς το τατουάζ σου θεραπεύεται, το δέρμα στη περιοχή του τατουάζ μπορεί να βγάλει υγρά ή πλεόνασμα μελανιού, κάτι που μπορεί να κάνει τα ρούχα να κολλήσουν στο τατουάζ. Αν τα ρούχα κολλήσουν πάνω στο τατουάζ, θα πονέσεις όταν θα επιχειρήσεις να τα βγάλεις και μπορεί να ξεθωριάσουν σημεία του τατουάζ που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη.
Εάν τα ρούχα σου κολλάνε στο τατουάζ σου, μην τραβήξεις! Πρώτα βρέξε την περιοχή με λίγο νερό, το οποίο θα χαλαρώσει τα ρούχα και βγάλτα με απαλές κινήσεις χωρίς να καταστρέψεις το τατουάζ σου.
Τα στενά ρούχα θα περιορίσουν το οξυγόνο που χρειάζεται το τατουάζ σου το οποίο είναι απαραίτητο για τη διαδικασία επούλωσης.

Περίμενε να επουλωθεί το τατουάζ σου πριν κάνεις έντονες προπονήσεις. Εάν το τατουάζ καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια ή βρίσκεται κοντά στις αρθρώσεις σου (όπως αγκώνες και γόνατα), μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλωθεί εάν το δέρμα αναγκάζεται να κινηθεί υπερβολικά κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Η κίνηση θα κάνει το δέρμα να σπάσει και να ερεθιστεί, καθυστερώντας την επούλωση.
Εάν εργάζεσαι σε μια δουλειά που περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα, όπως χειρονακτική εργασία ή χορό, ίσως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να κάνεις το νέο σου τατουάζ παίρνοντας 1-3 ημέρες άδεια, ώστε να έχει χρόνο να επουλωθεί πριν επιστρέψεις στη δουλειά.

https://skintattoocare.com/buy-our-products-skin-tattoo-care/

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας