Σχετικά με Εμάς

Ποιοι είμαστε

ΣTH SKIN2SKIN TATOOCARE ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Σχετικά με Εμάς

Καλώς ήρθατε στη SKIN2SKIN TATTOOCARE, τον αξιόπιστο συνεργάτη σας σε προϊόντα περιποίησης τατουάζ. Το ταξίδι μας ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια με μια βαθιά αγάπη για τα τατουάζ και μια δέσμευση να δημιουργήσουμε εξειδικευμένα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία του τατουάζ.

Η Αποστολή μας

Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε προϊόντα βασισμένα σε φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς parabens, χωρίς δοκιμές σε ζώα, εύκολα στη καθημερινή χρήση και αποτελεσματικά τόσο για τους επαγγελματίες του τατουάζ όσο και για τους πελάτες τους. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και τη φυσική φροντίδα αποτελεί το βασικό πυλώνα της SKIN2SKIN, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που φέρει το όνομά μας ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα.

 

Η Δέσμευσή μας

H υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας έχει αναγνωριστεί από καταξιωμένους tattoo artists στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα, τα προϊόντα SKIN2SKIN χρησιμοποιούνται ευρέως στα μεγαλύτερα tattoo studio στην Ελλάδα και σε 30 χώρες παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να διατηρούμε την άριστη ποιότητά μας και να παραμένουμε ακέραιοι στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με πάθος για τα τατουάζ και την περιποίηση του δέρματος. Η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων μας, παραμένει η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης κι υποστήριξης στους πελάτες μας και δεσμευόμαστε ότι τα προϊόντα μας θα συνεχίζουν να διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας του δέρματος.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!

Tattoo care at it's best

Η αφοσίωσή μας στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων, βασισμένων σε φυτικά συστατικά κι εκχυλίσματα βοτάνων, διασφαλίζει ότι η SKIN2SKIN ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, προσφέροντας εξαιρετική φροντίδα και προστασία για το δέρμα.

01

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η προστασία του δέρματος είναι προτεραιότητά μας. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άμεση κι αποτελεσματική προστασία, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα παραμένει υγιές και ανθεκτικό. Χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά που δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα, αποτρέποντας ερεθισμούς και μολύνσεις.

02

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Μεγαλύτερη πρόκλησή μας, η φροντίδα του δέρματος. Τα προϊόντα μας είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος, βοηθώντας στην ταχύτερη ανάρρωση και διατήρηση της υγείας του. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας, υπόσχεται άμεση επούλωση, ανάπλαση και βαθιά ενυδάτωση.

03

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πρωταρχικός μας στόχος η ποιότητα. Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά και να ακολουθούμε αυστηρά πρότυπα παραγωγής, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που φέρει το όνομά μας ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα κι αξιόπιστία του.

SKIN2SKIN TATOOCARE

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Πριν τη Χρήση

Πριν τη χρήση των προϊόντων μας, το δέρμα μπορεί να είναι ευάλωτο σε ερεθισμούς, ξηρότητα και μολύνσεις, ειδικά κατά τη διαδικασία του τατουάζ. Η φροντίδα του δέρματος είναι κρίσιμη για την επιτυχή εφαρμογή του τατουάζ, τη διατήρησή του, αλλά και την αποφυγή επιπλοκών. Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα, το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει ερυθρότητα ή φλεγμονή, επηρεάζοντας την ποιότητα του τατουάζ, τη διατήρησή του σε βάθος χρόνου αλλά και την εμπειρία του πελάτη κατά τη διαδικασία.

Μετά τη Χρήση

Μετά τη χρήση των προϊόντων μας, το δέρμα παραμένει προστατευμένο κι ενυδατωμένο . Τα φυσικά συστατικά και τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχονται στα προϊόντα μας βοηθούν στην ταχύτερη ανάρρωση του δέρματος, μειώνοντας την ερυθρότητα και την φλεγμονή. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο κι υγιές, ενώ το τατουάζ διατηρεί την ένταση και τη ζωντάνια των χρωμάτων του. Η συνεχής χρήση των προϊόντων μας εξασφαλίζει ότι το δέρμα παραμένει σε άριστη κατάσταση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και προστασίας.

Before After